OVI ZNAKOVI HOROSKOPA ODMAH RASKIDAJU ČIM NEŠTO KRENE PO ZLU: Da li je vaš partner na listi?
Foto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

savet

OVI ZNAKOVI HOROSKOPA ODMAH RASKIDAJU ČIM NEŠTO KRENE PO ZLU: Da li je vaš partner na listi?

Ovi znakovi horoskopa su skloni raskidu kada jedna stvar ne idu po planu!

Objavljeno:

Odnosi su krhki i složeni, a svi se povremeno suočavamo s trenucima kada stvari ne idu kako smo planirali. Svako na svoj način reaguje na stres i nesporazume, a neki su skloniji radikalnim rešenjima kada naiđu na izazove.

Raskid nije uvek prvi izbor, ali za neke ljude jedna stvar može izgledati kao najjednostavniji izlaz kada se osećaju zarobljeno ili nesigurno.

Evo koji znakova horoskopa najverovatnije prete raskidom kada stvari ne idu po planu:

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj impulsivnosti i snažnom temperamentu. Kada stvari ne idu kako su zamislili, njihova strastvena priroda brzo prelazi u frustraciju. Umesto da traže kompromis, Ovnovi često biraju dramatične odluke, uključujući pretnje raskidom, kako bi povratili osećaj kontrole.

Blizanci

Blizanci su skloni brzim promenama mišljenja i ponašanja. Kada se suoče sa preprekama, mogu pretnjama raskidom da istraže nove opcije i izbegnu monotone ili teške situacije.

Horoskop
foto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

Lav

Lavovi kao znak u horoskopu vole da budu u centru pažnje i imaju velika očekivanja od svojih partnera. Ako osete da ne dobijaju dovoljno pažnje ili poštovanja, mogu dramatično reagovati. Pretnja raskidom je njihov način da skrenu pažnju na svoje potrebe i uvere se da partner razume ozbiljnost situacije.

Škorpija

Škorpije su intenzivne i strastvene, a njihova osetljivost ih može učiniti veoma posesivnim. Kada se osećaju izdato ili kada stvari ne idu kako treba, mogu postati destruktivne. Za Škorpije, pretnja raskidom je sredstvo manipulacije koje koriste da povrate kontrolu nad situacijom i emocionalno kazne partnera.

Vodolija

Vodolije kao znak horoskopa su poznate po svojoj nezavisnosti i nekonvencionalnosti. Kada neka stvar ne ide kako treba, mogu se osećati ograničeno ili neshvaćeno. U takvim situacijama, pretnje raskidom su njihov način da izraze nezadovoljstvo i povrate svoju autonomiju.

Bonus video:

02:30

ŠVAJCARCA JE ŽIRI IZGLASAO KAO POBEDNIKA, NISAM MU NI PESMU UPAMPTILA! Bivša predstavnica Srbije udarila na pobednika Evrovizije

(Espreso/Krstarica/M.S./Espreso zabava)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.